Body soap bars

Body soap bars kopen bij Oliewinkeltje.nl in Zenderen

Bezig met laden...
Lemon basil zeep Eden
Korting -33%
Lemon basil zeep Eden
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
Eden Ambachtelijke natuurlijke zeep lemon basil met citroen & basilicum etherische olie en vochtinbrengende glycerine, geschikt voor alle huidtypen.
€ 5,99 € 3,99 *
Prijs per stuk
Zeephouder voor zeep
Zeephouder voor zeep
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
Ideaal zeep bakje om je zeep te bewaren, het bakje is gemaakt van hout en kan in een vochtige ruimte staan. Perfect om je natuurlijke body soap van Eden erop te bewaren!!
€ 4,99 *

Body soap bars

Er zijn veel merken body soap bars te verkrijgen maar oliewinkeltje.nl heeft gekozen voor de zeep van Maroma Men omdat er weinig "mannen" zepen zijn die 100% natuurlijk zijn, vrij van parabenen, dierproefvrij en gemaakt zijn met het respect voor het millieu 

Daarnaast verkopen wij de zepen van Eden en die zijn vergelijkbaar met de welbekende soapbars uit Nederland, alleen worden deze gemaakt in Engeland.


En uiteraard de zepen van Aleppo, De basisingrediënten van pure Aleppo Zeep zijn natuurlijke olijfolie, laurierolie, plantaardige soda en water
De olijfolie en laurierolie zorgen ervoor dat de zeep een beschermende, verzorgende, voedende, reinigende én bacteriewerende werking heeft. Vanwege de uitzonderlijk hoge concentratie aan plantaardige oliën is Aleppo Zeep de enige zeep die blijft drijven in water.

 

We hebben bewust gekozen voor deze body soap bars om ook ons steentje bij te dragen aan het millieu!!


Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand