Hoofdluis

Hoofdluis

Hoofdluis? Hoe voorkom je de kriebels op school !
Pak hoofdluis en haarproblemen op een natuurlijke manier aan en houdt ongewenste haargasten op afstand. 
Hierbij kan de biologische tea tree olie, spray en shampoo een grote hulp zijn op een 100% natuurlijke manier. 

In veel gevallen verspreidt hoofdluis zich doordat jassen op scholen dicht bij elkaar hangen. Door 1 of  2 druppels tea tree olie (is een zuivere essentiële (= vluchtig) olie en zal geen vlekken achterlaten) in de kraag of capuchon van de jas te druppelen, voorkom je dat luizen zich nestelen in kleding.

Hoofdluis toch niet kunnen voorkomen?
Was dan de haren elke dag met de tea tree kuurshampoo.
Laat de shampoo 10 minuten in werken en spoel daarna het haar goed uit. Het spreekt vanzelf dat alle gezinsleden deze behandeling moeten ondergaan en dat kleding en beddengoed grondig gereinigd moeten worden. Bij het wassen kun je 5 tot 10 druppels tea tree olie toevoegen aan het wasmiddel.Daarnaast is het raadzaam voor het slapen gaan en ’s ochtends voor het naar school toe gaan 2 druppels EKO tea tree olie door het haar (op de hoofdhuid) te wrijven. Bij lang haar is het altijd raadzaam om het haar op te steken of in een vlecht te doen.

Deze 100% natuurlijke en biologische wonderolie is een fantastische eerste hulp die naast hoofdluis voor zeer veel huis- tuin- en keukenkwaaltjes in te zetten is.  


Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand