Wie is oliewinkeltje.nl

Foto
Oliewinkeltje.nl is begonnen in 2017 en het is een onderdeel van Pergibiedmeer.nl in Zenderen.
Sinds 1 juni 1998 is Pergi een fysieke winkel met o.a een ruim assortiment aan verschillende aromatherapie artikelen zoals natuurzuivere etherische olie, samengestelde oliën, natuurlijke bad & douche producten, basis oliën, handgemaakte waxmelts, kamerspray, boeken over aromatherapie en nog veel meer natuurlijke producten vindt je bij ons.
Naast de aromatherapie producten heeft Pergi ook een groot assortiment aan yoga & mediatie artikelen, chakra producten en wierook.

Al ruim 20 jaar is Merlijn Wellness ons huismerk en dat is een goede natuurzuivere etherische olie voor een betaalbare prijs en dat komt omdat het geen "marketing" merk is!!
Tevens zijn wij een partnerwinkel van Chi natural life omdat dat wel een "marketing" merk is en mooie kant en klare huidproducten in het assortiment heeft.

Om het online overzichtelijk te houden voor Pergi is Oliewinkeltje.nl geboren om daar alle aromatherapie artikelen onder te brengen zodat het overzichtelijk is voor jou om te bestellen.

Uiteraard is in ons Experience Center in Zenderen alles onder èèn dak te vinden voor zowel Pergibiedmeer.nl als voor Chakrawinkeltje.nl, Wierookwinkeltje.nl en nu dus ook Oliewinkeltje.nl.

Heb je vragen over etherische oliën of andere aromatherapie producten neem dan contact met ons op.

Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand