Wie is oliewinkeltje.nl

Foto
Oliewinkeltje.nl is begonnen in 2017 en het is een onderdeel van Pergibiedmeer.nl in Zenderen.
Sinds 1 juni 1998 is Pergi een fysieke winkel met o.a een ruim assortiment aan verschillende aromatherapie artikelen zoals natuurzuivere etherische olie, samengestelde oliën, natuurlijke bad & douche producten, basis oliën, handgemaakte waxmelts, kamerspray, boeken over aromatherapie en nog veel meer natuurlijke producten vindt je bij ons.
Naast de aromatherapie producten heeft Pergi ook een groot assortiment aan yoga & mediatie artikelen, chakra producten, yogi tea, orakelkaarten en wierook.

Al ruim 25 jaar is Merlijn Wellness ons huismerk en dat is een goede natuurzuivere etherische olie voor een betaalbare prijs en dat komt omdat het geen "marketing" merk is!!
Tevens zijn wij een partnerwinkel van Chi natural life omdat dat wel een "marketing" merk is en mooie kant en klare producten in het assortiment heeft.
Sinds begin 2023 vindt je bij ons ook de roll-on en spray's van de Groene Linde in ons assortiment.

Om het online overzichtelijk te houden voor Pergi is Oliewinkeltje.nl geboren om daar alle aromatherapie artikelen onder te brengen zodat het overzichtelijk is voor jou om te bestellen.

Uiteraard is in ons Experience Center in Zenderen alles onder èèn dak te vinden voor zowel Pergibiedmeer.nl als voor Wierookwinkeltje.nl en nu dus ook Oliewinkeltje.nl.

Duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen staat op plaats 1 bij ons.
Zo recyclen wij de opvul producten van de pakketjes, versturen wij go green met dhl en kiezen wij met zorg onze producten uit en kijken wij specifiek hoe ze gemaakt worden en wat erin zit!!


Heb je vragen over etherische oliën of andere aromatherapie producten neem dan contact met ons op.

Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand