WaxmeltsBezig met laden...
Organic goodness Sinaasappel smeltkaarsje
Korting -33%
Organic goodness Sinaasappel smeltkaarsje
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De Organic goodness smeltkaarjes zijn 100% natuurlijk gemaakt van soyawas en het aroma van etherische oli├źn, Alleen gebruiken in geschikte aromabranders voor wax melts.
€ 5,99 € 3,99 *
Bekijk


Waxmelts

Goede waxmelts kopen bij Oliewinkeltje.nl

De wax melts van de green botanicals collection, organic goodness en eden zijn handgemaakt en zijn geschikt om op de waxmelt lamp of een waxmelt brander te gebruiken

De soja waxmelts zijn handgemaakt met de beste ethisch verantwoorde ingrediënten zonder palmolie, gegarneerd met plantaardige ingrediënten. 
Kan citronellol bevatten, wat een allergische reactie kan veroorzaken.

1 soja wax smelt van green botanicals geeft je 20 uur geur, hoe langer je het laat branden hoe sterker de geur wordt maar ons advies is maximaal 4 uur

Vul het huis met de geur van deze handgemaakte soja waxmelts van organic goodness, de green botanicals collection of van Eden
Het is een veilige en efficiënte manier van geurverspreiding.

Instructies: Plaats een wax melt op de elektrische wax melt lamp of in je geschikte waxmelt brander met een theelichtje van maximaal 4 uur eronder (we raden een theelichtje van 6 en 8 uur af de geur gaat dan te snel er af). De geur vult je kamer na een paar minuten. Blijf de wax opnieuw smelten totdat alle geur er af is.
Na 20 uur moet u een nieuwe soja wax smelt gebruiken, dus wacht tot de wax afkoelt en stolt, duw het dan eruit en gooi het weg in een leeg conservenblik.

Laat de wax melt brander niet onbeheerd achter. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden en geen water toevoegen aan gesmolten wax.
Dit is geen voedsel, niet consumeren. Bij inslikken medische hulp inroepen.
Bewaar uit de buurt van direct licht en gebruik altijd in een wax melt brander met een geschikte schaal voor de gesmolten wax.


Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand