geurpsychologie voor iedereen claudia de vos Geurpsychologie voor iedereen Claudia de Vos
geurpsychologie voor iedereen claudia de vos Geurpsychologie voor iedereen Claudia de Vos
Geurpsychologie voor iedereen Claudia de Vos
0 Review | Review toevoegen
Een aromatisch kompas in de wereld van essenti├źle oli├źn, Geuren zijn helend, verbeeldend, verhalend, verbindend en prikkelend van aard.

Verzendkosten

ÔéČ┬á4,99

Verwachte levertijd

1 week(en)

ÔéČ┬á24,99 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Het aantal Oliepuntjes dat je voor dit product ontvangt is 24
Variatie: Geurpsychologie voor iedereen Claudia de Vos
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Geurpsychologie voor iedereen Claudia de Vos

In het boek geurpsychologie voor iedereen van Claudia de Vos neemt ze je mee in een wereld die onzichtbaar is voor het oog maar des te belangrijker voor ons gevoel van welzijn. 

Kortom een aromatisch kompas in de wereld van essentiële oliën, Geuren zijn helend, verbeeldend, verhalend, verbindend en prikkelend van aard.

Geuren zijn helend, verbeeldend, verhalend, verbindend en prikkelend van aard. Ze zetten aan tot herinneren, overdenken en praten en hebben in ons dagelijks leven grote invloed op ons welbevinden. Geuren kunnen een ruimte die kil aandoet, gezellig maken. Ze zorgen voor sfeer en kunnen een gevoel van veiligheid en rust oproepen. Weer andere geuren zetten juist aan tot actie. Geuren kunnen er ook voor zorgen dat we plekken en mensen vermijden. En lievelingsgeuren zijn vaak geuren die we als bedwelmend en aantrekkelijk ervaren en ons meevoeren naar liefde en levenslust.

Hoe zou het zijn als we deze kennis toepassen in ons dagelijks leven? Want met natuurlijke geuren afkomstig van planten en bloemen – essentiële oliën – kunnen we een persoonlijk, aromatisch palet samenstellen om ons geestelijke en fysieke welbevinden te ondersteunen.

In dit boek neemt geurpsycholoog Claudia de Vos je mee in een wereld die onzichtbaar is voor het oog maar des te belangrijker voor ons gevoel van welzijn. Met verhalen, uitleg, achtergronden, geurkunst en een geurkompas wordt het onzichtbare zichtbaar, ofwel ruikbaar. Je krijgt hiermee de sleutel in handen om het levensgeluk van jezelf of anderen te verbeteren.

Claudia de Vos opent letterlijk een nieuwe wereld door ons te helpen beter te ruiken. We ontdekken hoezeer geuren verbonden zijn met emoties, herinneringen en relaties. Een prikkelend boek voor iedereen die tot rijkere waarnemingen wil komen.
– Hans Alma, hoogleraar geestelijke zorg en religieus-humanistische zingeving aan de Vrije Universiteit Amsterdam

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand